De Lange Tafels

De gemeenschappelijke lange tafels zijn een van de kenmerken bij Bar D’ O. Wij geloven dat gezelschap de ziel voedt, inspireert en versterkt. Het zijn plaatsen waar vrienden samenkomen en nieuwe vriendschappen ontstaan. In een omgeving van zon, zee en strand waar de muziek zich mengt met de melodie van de gesprekken, is er altijd plaats voor jou aan onze gemeenschappelijke tafel.

Zonnebaden

Voor een time-out in je drukke bestaan, zit je nergens beter. Beleef een oase van rust. Ligbedjes, stoelen achter een zeiltje of liever dicht bij de zee, het kan allemaal.

Bar & Lounge

Op de kaart vind je een assortiment van verfrissende dranken en lekkere tapas. De met zorg gekozen wijnen gaan per glas of per fles. Heerlijke cocktails vullen het lijstje aan. Wellicht brengt ons suggestiebord je op ideeën?

Een gezellige aperitief met vrienden of familie vanuit onze lounge. Bij Bar D’ O wordt jouw dag een dag waar genieten centraal staat. Het is de ideale plek om weg te dromen en het ultieme vakantiegevoel te beleven.

Kids Corners

Voor kinderen is Bar D’ O een paradijs. De aantrekkelijke speeltuin zorgt voor blije kindergezichten. Het is de perfecte plek om samen met je kinderen een leuke stranddag te beleven.